Ny singel med Highlights!

Den 2020/02/07, i Nyheter, av christian

7:e Februari släpper Highlights en ny singel med två orginallåtar. Med låtarna “Jag ångrar mig nu”(Christian Lindholm) och “Säg att du stannar” (Anders Nilsson, Camilla Andersson, Christian Lindholm, Johan Elander) tar Highlights sats mot ett spännande och händelserikt 2020.

7:e Februari släpper Highlights en ny singel med två orginallåtar. Med låtarna “Jag ångrar mig nu”(Christian Lindholm) och “Säg att du stannar” (Anders Nilsson, Camilla Andersson, Christian Lindholm, Johan Elander) tar Highlights sats mot ett spännande och händelserikt 2020.

Ångrar omslag

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Letar du efter något?

Testa sökfältet nedan:

Hittar du inte det du letar efter? Lämna en kommentar eller skicka ett e-post så hör vi av oss!