Ny sångare i Highlights!

Den 2019/09/09, i Nyheter, av christian

Från den 1:a September 2019 är  Morgan Sjogerlöv ny sångare i Highlights! Han har stor erfarenhet av branschen och har både turnerat, sjungit i andra band och även jobbat med diverse shower. Ifrån första stund har Highlights publik varit väldig glada och positiva till bandets nya medlem!

Från den 1:a September 2019 är  Morgan Sjogerlöv ny sångare i Highlights! Han har stor erfarenhet av branschen och har både turnerat, sjungit i andra band och även jobbat med diverse shower. Ifrån första stund har Highlights publik varit väldig glada och positiva till bandets nya medlem!

highligts_press_socialamedier_logo

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Letar du efter något?

Testa sökfältet nedan:

Hittar du inte det du letar efter? Lämna en kommentar eller skicka ett e-post så hör vi av oss!