Ny singel med Highlights!

Den 2023/05/01, i Nyheter, av christian

Fredag 28:e April släpper Highlights en ny singel. En uptempolåt som sitter väl ihop med bandets sound ifrån det Grammisnominerade albumet “En natt på stan”. Låten heter “Ingen annan ser” och är skriven av Rickard Johansson och Christian Lindholm och finns tillgänglig på digitala plattformar.

Fredag 28:e April släpper Highlights en ny singel. En uptempolåt som sitter väl ihop med bandets sound ifrån det Grammisnominerade albumet “En natt på stan”. Låten heter “Ingen annan ser” och är skriven av Rickard Johansson och Christian Lindholm och finns tillgänglig på digitala plattformar.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Letar du efter något?

Testa sökfältet nedan:

Hittar du inte det du letar efter? Lämna en kommentar eller skicka ett e-post så hör vi av oss!