Highlights nominerad till Grammis!!!

Den 2023/03/16, i Nyheter, av christian

Highlights är otroligt stolta och glada över att ha blivit Grammisnominerade i kategorin “årets dansband”, detta i samband med albumsläppet av “En natt på stan”. Grammisgalan hålls den 3:e Maj på Annexet i Stockholm och är den 40:e upplagan av Sveriges viktigaste musikpris!

Highlights är otroligt stolta och glada över att ha blivit Grammisnominerade i kategorin “årets dansband”, detta i samband med albumsläppet av “En natt på stan”. Grammisgalan hålls den 3:e Maj på Annexet i Stockholm och är den 40:e upplagan av Sveriges viktigaste musikpris!

grammis

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Letar du efter något?

Testa sökfältet nedan:

Hittar du inte det du letar efter? Lämna en kommentar eller skicka ett e-post så hör vi av oss!