En natt på stan – Nytt album med Highlights

Den 2022/07/21, i Nyheter, av christian

Highlights har under senaste året spenderat mycket tid i studion, detta har resulterat i en rad singlar och flera nya publikfavoriter! Sommaren 2022 släpper bandet sist 5:e studioalbum “En natt på stan”, 13 låtar där bandet bjuder på många nyskrivna men även tidigare kända låtar i ny tappning. Albumet släpps i samarbete med Atenzia.

Highlights har under senaste året spenderat mycket tid i studion, detta har resulterat i en rad singlar och flera nya publikfavoriter! Sommaren 2022 släpper bandet sist 5:e studioalbum “En natt på stan”, 13 låtar där bandet bjuder på många nyskrivna men även tidigare kända låtar i ny tappning. Albumet släpps i samarbete med Atenzia.

en-natt-pa%cc%8a-stan-album

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Letar du efter något?

Testa sökfältet nedan:

Hittar du inte det du letar efter? Lämna en kommentar eller skicka ett e-post så hör vi av oss!