Ny singel med Highlights!

Den 2022/05/26, i Nyheter, av christian

Highlights har under senaste året spelat in ett antal nya låtar och släpper 13:e Maj singeln “Kom nära”. Singeln innehåller även låten “Säg att du stannar”. Bandet ser framemot att spela de nya låtarna under sommaren 2022! Singeln släpps i samarbete med Atenzia.

Highlights har under senaste året spelat in ett antal nya låtar och släpper 13:e Maj singeln “Kom nära”. Singeln innehåller även låten “Säg att du stannar”. Bandet ser framemot att spela de nya låtarna under sommaren 2022! Singeln släpps i samarbete med Atenzia.

image

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Letar du efter något?

Testa sökfältet nedan:

Hittar du inte det du letar efter? Lämna en kommentar eller skicka ett e-post så hör vi av oss!