Sommaren är här! Loreen Vinner!?

Den 2012/05/26, i Blogg, av Micke

Nu är sommaren här. Härligt! Sitter i turnèbussen på väg mot den härliga dansklubben Nimbus i Bollnäs. Äntligen har vår skiva “Limited Edition” släppts för försäljning. Vill du köpa ett ex? Kolla då in vår webshop här på hemsidan. Vi säljer den ute på spelningar med of course Nu är jag jättetaggad inför sommarturnèn, som [...]

Nu är sommaren här. Härligt!

Sitter i turnèbussen på väg mot den härliga dansklubben Nimbus i Bollnäs. Äntligen har vår skiva “Limited Edition” släppts för försäljning. Vill du köpa ett ex? Kolla då in vår webshop här på hemsidan. Vi säljer den ute på spelningar med of course :)

Nu är jag jättetaggad inför sommarturnèn, som börjar i Bollnäs, fortsätter med ett stopp på dansklubben Altira i morgon kväll. Efter det blir det Östersjön, Ludvikafestivalen osv! Jag hade väl personligen önskat en spelning i sthlmstrakten med i sommar, men vi hoppas att det går att lösa tills nästa år.

I kväll är det Eurovisionfinal och jag tror banne mig att Loreen tar hem hela tjottabalunsen! Heja heja Loreen!!!

Vill också passa på att tacka er fina som tar er tid att skriva till mig på  min mail och på Facebook. Jag har inte riktigt haft möjlighet att svara så mycket de senaste veckorna då jag varit på lite minisemester men jag ska försöka svara så mycket jag bara kan nu i helgen! Tack för att ni finns!

Hoppas att vi ses ute i landet i sommar! Om ni kommer förbi ska ni känna er varmt välkomna! Det ska jag se till :)

 

Stor sommarkram från LilleMicke

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Letar du efter något?

Testa sökfältet nedan:

Hittar du inte det du letar efter? Lämna en kommentar eller skicka ett e-post så hör vi av oss!