Va sa du?

Den 2012/01/12, i Blogg, av Micke

Nä men hej igen! Hur är läget med er därute? Jag hoppas att ni har det fint! Igår var vi i Linköping och gjorde ett företagsjobb (Det innebär att ett företag har bokat oss för en personalfest etc) Vi hade en jätterolig kväll på Konsert och kongress, jag tycker det är kul att varva jobben, [...]

Nä men hej igen!

Hur är läget med er därute? Jag hoppas att ni har det fint!

Igår var vi i Linköping och gjorde ett företagsjobb (Det innebär att ett företag har bokat oss för en personalfest etc)

Vi hade en jätterolig kväll på Konsert och kongress, jag tycker det är kul att varva jobben, i bland spelar man på dansklubbar, i bland på båtar, i bland på fjället och ibland på logar. Vilken variation!

i bland när vi är ute och spelar så händer det att någon kommer fram till scenen och vill prata, det händer ganska ofta faktiskt när vi spelar såkallade “partygig”, de vill önska låtar av oss eller fråga var jag har köpt min skjorta tex. Jag tycker att det är hemskt trevligt när någon kommer fram och pratar, dock är det oftast så att personerna brukar prata med mig medan jag sjunger :) Då är det så himla svårt att svara. *skrattar*

Jag är ju kille och vi har redan som det är ofta svårt att göra 2 saker samtidigt, men inte ens en tjej skulle kunna prata om en sak och sjunga om en annan sak, samtidigt! dessutom har jag såkallad medhörning kopplat till små hörlurar i mina öron så det kan också vara svårt att höra vad publiken säger medan man spelar.

Jag ber allra ödmjukast om ursäkt om någon känner sig träffad av detta inlägg, jag uppskattar ALLTID ett samtal, dock helst mellan låtarna ;)

Det händer sällan när vi spelar på vanlig dans för då ligger fokus mer på att just dansa.

För övrigt så älskar jag att göra både dansklubbsspelningar Partygig och After skispelningar. Varje jobbkväll är unik!

Tack till personalen på konsert och kongress i Linköping för god mat, fin service och ett fantastiskt bemötande, som vanligt.

 

Sist men inte minst, halka inte nu, och kör försiktigt!

KRAM M

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Letar du efter något?

Testa sökfältet nedan:

Hittar du inte det du letar efter? Lämna en kommentar eller skicka ett e-post så hör vi av oss!