Bästa julkalendern EVER!

Den 2011/12/15, i Blogg, av Micke

Hej på er därute! Har under morgonen plöjt mig igenom Julkalendern från 1991 “Sunes jul”. Alltså det måste vara den bästa julkalendern som har gjorts. Oj vad jag skrattade, det fina med den kalendern är att den är rolig både för barn och vuxna. Det allra roligaste är avsnittet där familjen Andersson ska gå på [...]

Hej på er därute!

Har under morgonen plöjt mig igenom Julkalendern från 1991 “Sunes jul”. Alltså det måste vara den bästa julkalendern som har gjorts. Oj vad jag skrattade, det fina med den kalendern är att den är rolig både för barn och vuxna. Det allra roligaste är avsnittet där familjen Andersson ska gå på julbord, skrattade tills jag grät :)

Vad har hänt sedan sist då?

Vi har genomfört julgalan “Stjärnorna på travet” och det var en upplevelse för livet! Jag är så stolt över killarna i bandet, de var riktigt duktiga på att kompa alla artister. Själv gjorde jag ju bara 2 nummer i showen, “Come and get me” och “Aldrig ska jag sluta älska dig” Fast under Lördagens show var rösten inte riktigt där så vi bytte ut Gardellåten mot “Rytmen av ett regn”, men det blev riktigt bra ändå.

Att få träffa och arbeta med legender som Siw Malmkvist, Towa Carson och Ann-Louise Hanson var helt fantastiskt. De var så fina, som extramormödrar under hela helgen. Jag är så tacksam att jag fick möjligheten att arbeta med dem. det var jättekul också att få jobba med Magnus Carlsson och Martin Rolinski, 2 grymma sångare!

Gruppen Schlagerfeber jobbade också med showen och OJ vad bra de är, både på dans och sång!

Träffade också Herr Björkman själv och han var riktigt snäll och mysig och dessutom en jätterolig konferencier!

Kort sagt har vi haft en sjukt fin helg på Sundbyholms travbana. Nu när ridån gått ner vill jag ändå passa på att ge en extraapplåd till arrangören Stefan Eriksson för ett utomordentligt varmt mottagande.

På måndag drar vi igång en julklappstävling här på hemsidan. Håll utkik.

Nu ska jag hoppa in i duschen och ge mig ut på stan. Innan jag slutar för denna gång vill jag ge en kram till alla er som följer med oss på hemsidan, facebook och på vår resa genom Sverige. Utan er, inget Highlights. TACK

Undrar också om det är någon som läser min blogg? Vill du att jag bloggar oftare? Har du förslag på vad du vill att jag bloggar om?

Saknar du något på Facebook? Kommentera gärna bloggen om du har tid.

Vi hörs snart igen.

KRAM M

 

2 svar på Bästa julkalendern EVER!

  1. Johanna says:

    Ja ni i bandet är helt underbara vill bara säga detta…Kram Johanna

  2. Malin says:

    Läser alltid, så klart! TACK ska komma från andra hållet. Utan Highlights, vad vore då dansvärlden? Glädjen och energin ni bär med er runt i danssverige smittar.
    Micke, om du frågar mig så ska bloggtexter komma ut hjärtat, man ska skriva om det som känns just precis då. Som Sune. Älskar att läsa om det som är på riktigt. Så fortsätt vara du i din text, skriv när du vill om det du vill! En gymninstruktör sa inför varje ny övning: Inga konstigheter! Precis så ska det vara, precis så som du är!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Letar du efter något?

Testa sökfältet nedan:

Hittar du inte det du letar efter? Lämna en kommentar eller skicka ett e-post så hör vi av oss!