Förkyld igen! hur är det möjligt???

Den 2011/11/22, i Blogg, av christian

Har precis stigit upp denna tisdagsmorgon, ätit lite frukost… När jag gick till sängs igår var jag ganska nöjd med mej själv! Hade lyckats få lite saker gjort under kvällen, men framför allt hade jag tagit med tid och tränat! Det var verkligen länge sedan så jag fick ta det lite lugnt, samtidigt var det [...]

Har precis stigit upp denna tisdagsmorgon, ätit lite frukost… När jag gick till sängs igår var jag ganska nöjd med mej själv! Hade lyckats få lite saker gjort under kvällen, men framför allt hade jag tagit med tid och tränat! Det var verkligen länge sedan så jag fick ta det lite lugnt, samtidigt var det ganska kul och man får ju en känsla av att man är duktigt! :) Idag har verkligen all den duktighet sprungit iväg! Kanske har den gömt sej under sängen… Halsen är nämligen tjock som en fotboll och jag är återigen förkyld!

Jag förstår verkligen inte vad det är med mej i år, jag lyckas bli förkyld hela tiden! Fick den första i Augusti och sedan har det fortsatt med jämna intervaller. Har någon något tips?

Hade ju tänkt att spinna vidare på min träningsstart igår men istället får det bli vila, C-vitaminer och någon bra film! Kanske rent av måste gå och hyra en!

Kram på er! /Christian

 

2 svar på Förkyld igen! hur är det möjligt???

  1. Agneta Andersson says:

    Krya på dig Christian,, vila är bästa medecinen,kram

  2. Johanna says:

    Hejsan ok men du såg bra och frisk ut igår ler….Kram Johanna i lindesberg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Letar du efter något?

Testa sökfältet nedan:

Hittar du inte det du letar efter? Lämna en kommentar eller skicka ett e-post så hör vi av oss!