Hej hej hallå Bloggen

Den 2011/10/13, i Blogg, av Micke

Solen skiner in genom fönstret och kaffet smakar himmelskt! Vet ni vad? Min förkylning är borta, nu tänker jag inte bli mer förkyld detta , år så är det bara Vi i bandet har precis kommit hem från “Nöjesvågen”, en kryssning  full med dansband, partyband, trubadurer och andra artister. Det är alltid lika kul att [...]

Solen skiner in genom fönstret och kaffet smakar himmelskt!

Vet ni vad? Min förkylning är borta, nu tänker jag inte bli mer förkyld detta , år så är det bara :)

Vi i bandet har precis kommit hem från “Nöjesvågen”, en kryssning  full med dansband, partyband, trubadurer och andra artister. Det är alltid lika kul att träffa andra band och artister så man kan säga att vi hade en riktig toppenkryssning! Ett speciellt tack till er som kom dit för vår skull och tack till vår nya publik som vi lärde känna!

Det finns jättemycket bilder både på min facebook (Michael Mårtensson, adda gärna) och på bandets facebooksida (klicka uppe i hörnet för att gilla) Stort TACK till er som väljer att gilla vår facebookgrupp, grymt!

I dag har jag knappt kommit ur sängen än och klockan är redan halv ett… Dags att börja stryka skjortor och packa väskan för i dag blir det mer kryssning på Birka. På Birka stannar vi tills på söndag. Jag tycker om Birkabåten, god mat, bubbelpool och rolig publik.

Hoppas att ni får en riktigt fin helg! Ta hand om varandra så hörs vi snart.

STOR KRAM M

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Letar du efter något?

Testa sökfältet nedan:

Hittar du inte det du letar efter? Lämna en kommentar eller skicka ett e-post så hör vi av oss!