Highlights släpper sommarsingel!!!

Den 2018/07/02, i Nyheter, av christian

Under Juni månad släpper Highlights en sommarsingel, bestående av två hel nya skrivna låtar! 1. LAND OCH RIKE RUNT  Sommaren är äntligen på gång, vi njuter av värmen och stannar ute natten lång. Så sjunger Highlights i sina nya singel ”Land och rike runt”, en låt som tar oss med på en resa genom Sverige och [...]

Under Juni månad släpper Highlights en sommarsingel, bestående av två hel nya skrivna låtar!

1. LAND OCH RIKE RUNT 

Sommaren är äntligen på gång, vi njuter av värmen och stannar ute natten lång. Så sjunger Highlights i sina nya singel ”Land och rike runt”, en låt som tar oss med på en resa genom Sverige och lockar till både allsång och dans! Låten är skriven av Christian Lindholm och Rickard Johansson, en idé som föddes under en fjällresa men blev färdig lagom till semestern!

2. DEN LÅNGA VÄGEN HEM  
Att passa på att njuta och leva i stunden är något vi alla borde göra oftare, ”Den långa vägen hem” handlar om just det, en känsla, en stund och ett möte som gärna kunde fått vara längre och som förhoppningsvis kommer igen! En text och melodi signerad Christian Lindholm som Highlights sångare Adam Svensson tolkar med både inlevelse och stil.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Letar du efter något?

Testa sökfältet nedan:

Hittar du inte det du letar efter? Lämna en kommentar eller skicka ett e-post så hör vi av oss!