Nya tider väntar för Micke Mårtensson!

Den 2017/02/15, i Nyheter, av christian

Dessa rader är så svåra att skriva. För sex år sedan började min resa i Highlights. Under åren som gått har jag fått uppleva hela Sverige genom ständigt turnerande, jag har fått lära känna bandkamrater som blivit som en andra familj, jag har fått möta kollegor, arrangörer och danspublik som alla brinner enormt för att [...]

Dessa rader är så svåra att skriva.
För sex år sedan började min resa i Highlights. Under åren som gått har jag fått uppleva hela Sverige genom ständigt turnerande, jag har fått lära känna bandkamrater som blivit som en andra familj, jag har fått möta kollegor, arrangörer och danspublik som alla brinner enormt för att dansen ska överleva. Jag beundrar er alla och jag är innerligt tacksam för den tid jag har fått vara i dansbubblan. Tacksam för alla fina minnen och alla fantastiska ställen jag fått besöka.
Men allt har ett slut. Och snart slutar denna resa för min del, efter drygt 500 spelningar har jag nått min slutstation helt enkelt. Jag ska snart hoppa på nästa tåg och fortsätta, men det blir utan Highlights. Det har inte varit lätt för mig att ta det här beslutet och känslorna har varit kluvna. Men jag måste följa mitt hjärta som nu säger att det är dags att gå vidare.  Samtidigt har Highlights varit en stor del av mitt liv och jag är oerhört stolt över bandet, de utmärkelser jag fått och  de skivor vi har gjort hittils, och jag är oerhört tacksam för all den kärlek som jag fått från er kära publik. Ni har gjort mig till en starkare, bättre och tryggare människa. TACK!
Till Rickard, Christian och Tommy!
Tack för alla fina minnen. Tack för alla turnéer genom vårt land. Ni är fantastiska!
Till Suzanne Zell!
Du är en fantastisk bokare och manager, en genuint god människa och om fler var som du hade världen varit bättre!

Jag lämnar bandet i månadsskiftet April/Maj!

Efter det rullar turnébussen vidare med Adam Svensson vid mikrofonen. Adam är en sjukt bra artist och sångare. Ge honom samma kärlek som ni gett mig! Lova mig det!

Alla arrangörer som sliter.
Ni är beundransvärda. Fortsätt!

Alla dansbandskollegor där ute!
Ni förtjänar stående ovationer som orkar kuska på i ur och skur. Jag kommer alltid att beundra ert slit. Alltid! Ni är Sveriges artistelit. Ni vet vad det innebär att åka många mil, rodda och efter det bjuda på fyra timmars underhållning innan det är dags att packa och åka vidare. Det är långt ifrån alla som klarar det. Jag bugar och bockar och tackar er för de åren som gått. Tack för att jag lärde mig att bli en bättre artist!

Sist men störst!
Kära kära dansvänner och fans. Jag kommer för alltid att vara tacksam för att jag fick bjuda upp till dans med er. Tack för alla presenter, brev, nallar och kramar!
I sommar ska jag bara njuta av att vara ledig med min familj, och i höst ska jag gå sista året på min journalistutbildning. Livet fortsätter, även om jag kommer att sakna er. Men vi ses igen hoppas jag, i andra sammanhang, i andra situationer. Ta hand om varandra. Sprid kärlek och se till att fler hittar ut på dansgolven. Motarbeta inte varandra. Fortsätt att vara en arena där alla får plats!
En del av mitt hjärta kommer alltid att klappa lite extra för er.
Jag säger inte hejdå. Jag säger på återseende.
Stor Kram
Micke

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Letar du efter något?

Testa sökfältet nedan:

Hittar du inte det du letar efter? Lämna en kommentar eller skicka ett e-post så hör vi av oss!