Nytt album med Highlights!!! Vackrare än någonsin!!!

Den 2016/05/20, i Nyheter, av christian

Killarna i Highlights gör det igen! Denna gång tillsammans med rutinerade Calle Kindbom ochskivbolaget Neptun. Det här är ett nytt rykande färskt album proppat med låtar Du blir glad av. “Vackrare än någonsin” är helt egenproducerat av bandets egen Christian Lindholm och skivan innehåller både älskade covers och nytt spännande låtmaterial. Highlights har som mål [...]

Killarna i Highlights gör det igen! Denna gång tillsammans med rutinerade Calle Kindbom ochskivbolaget Neptun. Det här är ett nytt rykande färskt album proppat med låtar Du blir glad av. “Vackrare än någonsin” är helt egenproducerat av bandets egen Christian Lindholm och skivan innehåller både älskade covers och nytt spännande låtmaterial.

445908Highlights har som mål att göra musik som berör. De här killarna är inget traditionellt “dansband”, utan snarare ett gäng drivna och duktiga musiker som gör musik som det går att dansa till. Det har visat sig var ett vinnande koncept, lovorden från publik och kritiker efter förra skivan lät inte vänta på sig.

Med “Vackrare än någonsin” vågar Highlights påstå att de är bättre än någonsin. Med låtskrivare som Tomas G:son och Henrik Sethsson i ryggen är detta ett album att räkna med. Och med låtar som “Sommartid”, “Oslagbara” och nya hitvarningen “Lev Livet” doftar det succé!

Det här är sommarens absoluta måste!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Letar du efter något?

Testa sökfältet nedan:

Hittar du inte det du letar efter? Lämna en kommentar eller skicka ett e-post så hör vi av oss!