Tillsammans kan vi hjälpa!

Den 2013/10/31, i Nyheter, av christian

Snart är det jul. Tyvärr finns det familjer som av olika skäl inte har möjlighet att fira en värdig jul. Vi kan hjälpa några av dessa familjer och se till att barnen får julklappar och julmat. Tänker du dansa till Highlights den närmsta tiden så finns möjlighet att skänka ett presentkort på valfri summa från [...]

Snart är det jul. Tyvärr finns det familjer som av olika skäl inte har möjlighet att fira en värdig jul. Vi kan hjälpa några av dessa familjer och se till att barnen får julklappar och julmat. Tänker du dansa till Highlights den närmsta tiden så finns möjlighet att skänka ett presentkort på valfri summa från tex Ica, Coop, BR-leksaker, Hemköp eller liknande affärer. Vi tar tacksamt emot presentkort framme vid scenen och allt går OAVKORTAT till “Unga station” som är Stadsmissionens hus för barn, unga och familjer som på olika sätt upplever svårigheter i livet. Ingen kan göra allt men tillsammans kan vi göra något!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Letar du efter något?

Testa sökfältet nedan:

Hittar du inte det du letar efter? Lämna en kommentar eller skicka ett e-post så hör vi av oss!