Highlights på “Mr music” nr 9!

Den 2012/09/25, i Nyheter, av christian

Highlights kommer att medverka på “Mr music” nr 9(2012), ett samlingsalbum med ny dansmusik ifrån olika band. Highlights bidrag heter “Tro på mig”(Christian Lindholm, Michael Lindholm, Anders Nilsson), bandets senaste singel som släpptes under sommaren i samarbete med Sweden songs och KA musik. Till Mr music här

Highlights kommer att medverka på “Mr music” nr 9(2012), ett samlingsalbum med ny dansmusik ifrån olika band. Highlights bidrag heter “Tro på mig”(Christian Lindholm, Michael Lindholm, Anders Nilsson), bandets senaste singel som släpptes under sommaren i samarbete med Sweden songs och KA musik.
Till Mr music här

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Letar du efter något?

Testa sökfältet nedan:

Hittar du inte det du letar efter? Lämna en kommentar eller skicka ett e-post så hör vi av oss!