Highlights på Sveriges Radios Topplista!

Den 2012/09/07, i Nyheter, av christian

Denna vecka har Highlights senaste singel “Tro på mig”(Christian Lindholm, Michael Lindholm, Anders Nilsson) gått in plats nr 5 på P4 Sörmlands toppista! Stort tack till er alla som har röstat! För att rösta på Highlights denna vecka skickar du ett sms till 72250 med texten “p4sörm 5″, man kan endast rösta en gång per [...]

Denna vecka har Highlights senaste singel “Tro på mig”(Christian Lindholm, Michael Lindholm, Anders Nilsson) gått in plats nr 5 på P4 Sörmlands toppista! Stort tack till er alla som har röstat! :) För att rösta på Highlights denna vecka skickar du ett sms till 72250 med texten “p4sörm 5″, man kan endast rösta en gång per simkort och det kostar 3kr. Hoppas att vi ses snart!
Till P4 Toppen här

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Letar du efter något?

Testa sökfältet nedan:

Hittar du inte det du letar efter? Lämna en kommentar eller skicka ett e-post så hör vi av oss!