Highlights klättrar på Svenska Närradiolistan!

Den 2012/08/28, i Nyheter, av christian

Denna vecka har Highlights senaste singel “Tro på mig”(Christian Lindholm, Michael Lindholm, Anders Nilsson) klättrat till 6:e plats på Svenska Närradiolistan! Skicka ett sms till 72456 med texten “snl 06″(glöm inte mellanslag!) och ge oss din röst så blir vi glada! Hoppas att vi ses snart! Till Svenska Närradiolistan Här

Denna vecka har Highlights senaste singel “Tro på mig”(Christian Lindholm, Michael Lindholm, Anders Nilsson) klättrat till 6:e plats på Svenska Närradiolistan! Skicka ett sms till 72456 med texten “snl 06″(glöm inte mellanslag!) och ge oss din röst så blir vi glada! :) Hoppas att vi ses snart!
Till Svenska Närradiolistan Här

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Letar du efter något?

Testa sökfältet nedan:

Hittar du inte det du letar efter? Lämna en kommentar eller skicka ett e-post så hör vi av oss!