Intervju med Radio Krokom!

Den 2012/02/07, i Nyheter, av christian

På fredag 10:e Februari mellan 9-11 kommer det att sändas en intervju i Radio Krokom(Jämtland 90,2 101,0 106,7 MHz) med Christian där det diskuteras Highlights, nya singeln och dansband! Självklart kommer även den nya singel “Tills natten blir dag” spelas! Här hittar du Radio Krokom

På fredag 10:e Februari mellan 9-11 kommer det att sändas en intervju i Radio Krokom(Jämtland 90,2 101,0 106,7 MHz) med Christian där det diskuteras Highlights, nya singeln och dansband! Självklart kommer även den nya singel “Tills natten blir dag” spelas! Här hittar du Radio Krokom

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Letar du efter något?

Testa sökfältet nedan:

Hittar du inte det du letar efter? Lämna en kommentar eller skicka ett e-post så hör vi av oss!